پیام رئیس دانشگاه دامغان به مناسبت سالروز ۲۲ بهمن ۱۳۹۵

به مناسبت سالروز ۲۲ بهمن، دکتر عبدالعلی بصیری رئیس دانشگاه دامغان پیامی را صادر کرد. در متن این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

۲۲ بهمن ماه سالروز به ثمر نشستن نهال انقلاب اسلامی ایران و سرآغازاستقلال ملتی است که با فداکاری و جانفشانی و با تبعیت از امام راحل عظیم الشان، در بهمن ماه ۱۳۵۷ برگ زرین دیگری بر تارک تفتیده تاریخ رقم زدند و با شکست دشمنان خارجی و مستبدان داخلی، اسلامیت و جمهوریت را به ارمغان آوردند.
بی شک مردم غیور و سرافراز ایران اسلامی امسال هم همچون سالهای گذشته با حضور پرشور و مشارکت یکپارچه و گسترده، ضمن تجدید پیمان با آرمانهای مقدس امام(ره) و شهدای گرانقدرو با پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) حماسه دیگری آفریده وجهان را به شگفتی خواهند آورد.
بدینوسیله ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و بویژه سالروز ۲۲ بهمن، از جامعه خدمتگزار و ولایتمدار دانشگاهیان دانشگاه دامغان دعوت می کنم تا با حضور آگاهانه و عزت آفرین خود، بار دیگر همبستگی عمومی، وحدت ملی و عشق به ارزش های والای انقلاب اسلامی را به منصه ظهور برسانند.
سرافرازی جاودانه،رشد و شکوفایی بیشتر از پیش وحفظ انسجام و همبستگی ایران اسلامی را از درگاه خداوند منان مسالت می نمایم.

دکتر عبدالعلی بصیری
رئیس دانشگاه دامغان